Heeft u een verhaal?

Airborne Memories is altijd op zoek naar nieuwe verhalen van burgers over de Slag om Arnhem. Bent u (oud)- bewoner van Arnhem of de Gemeente Renkum? Of was uw familie destijds op een andere manier betrokken bij deze regio? Alle verhalen zijn welkom. U kunt uw bijdrage sturen naar de redactie van Airborne Memories via info@airbornememories.nl Zij zullen uw verhaal bekijken, indien nodig redigeren en op de website plaatsen. U kunt ook uw verhaal via dit formulier opsturen. Op de pagina Spelregels vindt u een instructie welke regels er aan het schrijven van een verhaal zijn verbonden.

Wilt u reageren op een verhaal?

U kunt reageren op verhalen van anderen. Onder de verhalen vindt u de mogelijkheid om uw reactie achter te laten. Deze zijn niet gelijk zichtbaar omdat de redactie de reacties beoordeelt om spamberichten te scheiden van serieuze reacties. Vergeet alstublieft niet uw e-mailadres te vermelden voor het geval dat de redactie naar aanleiding van uw reactie meer wil weten. Uw mail-adres wordt niet zichtbaar in de reactie.

Airborne Memories vrijwilliger

Heeft u interesse om meer te betekenen voor Airborne Memories? Misschien is een plek in de vrijwilligersorganisatie iets voor u. Er zijn verschillende taken van het interviewen zelf tot het redigeren en plaatsen van verhalen.
Stuur uw motivatie naar info@airbornememories.nl